Testimonials


Tom Leunckens:General Manager Bleckmannn

Onze Masterclass: Het was een waar genoegen erbij te mogen zijn en ik vond het op zijn zachtst uitgedrukt een bijzonder inspirerende namiddag. Voor mij zijn er opnieuw heel wat stukken van de puzzel op hun plaats gevallen. Heel erg bedankt.

Tom Leunckens

Jean-Pierre Rutten:Managing Director Stiebel-Eltron

Over onze masterclass Jazeker zou ik deze masterclass aanraden! In een recordtijd worden heel wat inmiddels achterhaalde aannames m.b.t. management in vraag gesteld of zelfs overboord gekieperd. De historische leidraad in het verhaal helpt dit laatste te rechtvaardigen zonder de minste weerstand. De kernboodschap voor wie op een mensgerichte aanpak collega’s wil begeleiden – en dus niet “sturen” – is helder en bondig verpakt. Een hoog gehalte aan ROI om het in managementtaal te verwoorden

Jean-Pierre Rutten

Bernard Pays:Directeur Général - Charleroi Expo et Congrès

Over een consultingproject en opleidingstraject: Onze medewerkers hebben opnieuw zin in het werk. Er zijn banden gesmeed. Je ziet dat ze zin hebben in teamwerk. Het is echt bewijs door ervaring. In het begin waren we misschien wat sceptisch tegenover de voorgestelde oplossing, maar onze verwachtingen zijn echt overtroffen.

Bernard Pays

Patrick Vilain:Gedelegeerd Bestuurder - Charleroi Expo et Congrès

Over een consultingproject en opleidingstraject: Onze tevredenheid is enorm! Capeus is erin geslaagd de mentaliteit van de medewerkers te veranderen. Capeus heeft een heel specifieke werkwijze - bijna exceptioneel zelfs - die toelaat om snel resultaat te boeken.

Patrick Vilain