Tijdens deze masterclass kan een beperkte groep leidinggevenden (ervaren en minder ervaren) deelnemen aan onze unieke masterclass waarin we u inzicht geven in hoe werkplezier alles verandert.

U krijgt een overzicht van de factoren die een team duurzaam inzetbaar en performant maken. Vier thema’s komen aan bod:

  1. Waarom traditioneel management steeds minder goed werkt.
  2. Hoe motiveer je je medewerkers?
  3. Bevlogenheid: Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers kunnen opgaan in hun werk, maar ook betrokken en vitaal zijn, zonder stress en burn-out.
  4. Performance: wat zijn de zes belangrijkste voorwaarden voor uitstekende prestaties

Op een halve dag overlopen we wat wel en niet werkt, en waarom. Eenvoudig, praktisch, betrouwbaar en onmiddellijk toepasbaar.

Wat vonden eerdere deelnemers van deze masterclass?


Tom Leunckens
General Manager
Bleckmann
500 medewerkers

“Het was een waar genoegen erbij te mogen zijn en ik vond het op zijn zachtst uitgedrukt een bijzonder inspirerende namiddag. Voor mij zijn er opnieuw heel wat stukken van de puzzel op hun plaats gevallen. Heel erg bedankt.”
Jean-Pierre Rutten
Managing Director
Stiebel Eltron

“Ja zeker zou ik deze masterclass aanraden! In een recordtijd worden heel wat inmiddels achterhaalde aannames m.b.t. management in vraag gesteld of zelfs overboord gekieperd. De historische leidraad in het verhaal helpt dit laatste te rechtvaardigen zonder de minste weerstand. De  kernboodschap voor wie op een mensgerichte aanpak collega’s wil begeleiden – en dus niet “sturen” – is helder en bondig verpakt. Een hoog gehalte aan ROI om het in managementtaal te verwoorden.”


Over de inhoud

De inhoud van deze cursus is gebaseerd op jarenlang onderzoek van de meest toonaangevende wetenschappers in de arbeidspsychologie en de managementwetenschap. Raphael en Stef vertalen die wetenschap voor u in eenvoudige en makkelijk toepasbare methodes en concepten.

Over de trainer

Raphael Glassberg:

  • Krijgt energie door mensen en organisaties te helpen om betere resultaten te bereiken en meer plezier te hebben in hun werk, en in het leven.
  • 22 jaar praktijkervaring in het oprichten en leiden van organisaties (Leiderschap, strategie, verkoop en financiële functies)
  • Handelsingenieur (Solvay, 1994), ondersteunt al meer dan 7 jaar leidinggevenden via coaching en training.


Datum en locatie

  • Op aanvraag
  • Ook mogelijk inhouse


Klik hier om gecontacteerd te worden ivm deze opleiding.